IZKORISTITE NOVA ORODJA V OFFICE 365 PROGRAMIH

Bodite bolj učinkoviti z odličnimi orodji, ki jih ponuja Office 365.

ZANIMA NAS

Office 365 - moduli

 

OFFICE 365 - nepogrešljiva orodja

Office 365 zajema množico zanimivih orodij, ki jih lahko, da je naše delo učinkovitejše, uporabljamo samostojno ali jih povezujemo z drugimi orodji, npr. z Microsoft Teams.

Planner

Trajanje: 1 šolska ura

Aplikacija omogoča zapisovanje, organizacijo in delegiranje opravil znotraj skupin. V ozadju poteka avtomatizirano obveščanje nosilcev opravil.

Forms

Trajanje: 2 šolski uri

Preprosta aplikacija, ki omogoča ustvarjanje anket, preizkusov znanj, vprašalnikov in zbiranje povratnih informacij zadovoljnih strank ter poslenih, itd.

Yammer

Trajanje: 2 uri

Zasebno družabno omrežje preko katerega je omogočeno povezovanje z želenimi osebami, deljenje informacij s skupino in organiziranje projektov znotraj podjetja.

Delve

Trajanje: 1 šolska ura

Aplikacija omogoča upravljanje z lastnim profilom v Office 365: organiziranje in iskanje informacij, ki so za nas zanimive in se nahajajo v kateremkoli delu oblaka.

Sway

Trajanje: 3 šolske ure

Aplikacija s katero je mogoče preprosto ustvariti in deliti interaktivna poročila, osebne zgodbe, predstavitve, itd. Primeren je tudi za pripravo privlačne spletne strani ali uvoz multimedijskih elementov.

Stream

Trajanje: 2 šolski uri

Aplikacija omogoča deljenje videoposnetkov različnih vrst: vse od učnih vsebin, spletnih srečanj do predstavitev. Aplikacija se prav tako neposredno povezuje z aplikacijama Teams in Yammer.

 

Teams Live

Trajanje: 2 šolski uri

Dodatek v platformi Teams, ki omogoča organiazcijo, produkcijo in predvajanje dogodkov namenjenih velikemu številu udeležencev ( do 10.000) preko spleta. Primerno orodje tudi za pripravo in izvedbo webinarjev.

OneNote

Trajanje: 2-3 šolske ure

Aplikacija omogoča hitro in preprosto izdelovanje zapisnikov in zapiskov raznih vrst. Elemente iz beležnice, vse od slik, besedil do multimedijskih elementov, delimo s sodelavci na enostaven način.

Kaizala

Trajanje: 1 šolska ura

Aplikacija, ki ponuja preprosto in varno poslovno komunikacijo preko klicev in sporočil, identifikacija pa je vezana na telefonsko številko uporabnika. Omogoča povezovanje in koordiniranje dela skupin znotraj in zunaj organizacije.

Izmene

Trajanje: 2 šolski uri

V platformi Teams vključena aplikacija, ki omogoča hitro in učinkovito upravljanje z izmenami in je uporabno orodje za pošiljanje ter potrjevanje odsotnosti ( dopusti, bolniške odsotnosti,..).

Bookings

Trajanje: 3 šolske ure 

Prilagodljiva spletna stran s preprosto namestitvijo omogoča vašim strankam, da brez težav poiščejo razpoložljive termine in kadar koli v tednu opravijo rezervacijo. Vključuje samodejno potrjevanje ter opomnike, ki prihranijo vaš čas. 

Orodja za napredno uporabo

PowerBI

Trajanje: 2 x 7 šolskih ur

Orodje za oblikovanje interaktivnih poročil in dashboardov, ki omogočajo popoln nadzor podjetja nad financami, proizvodnjo, zalogami, kvaliteto, notranjimi procesi, itd. 
VEČ...

Project Online

Trajanje: 20 šolskih ur 

Orodje nudi napredne možnosti za načrtovanje (časa, virov in stroškov), optimizacijo in spremljanje velikih projektov ali skupkov le-teh ter omogoča detajlno poročanje o stanju projektnih aktivnosti in morebitnih odstopanj.
VEČ...

Flow

Trajanje: 10 šolskih ur

Aplikacija omogoča zaposlenim, da brez pisanja kode oziroma brez pomoči razvijalcev, ustvarijo in avtomatizirajo poslovne procese ter opravila. Pri tem izkoristijo aplikacije znotraj Office 365.

PowerApps

Trajanje: 10 šolskih ur (osnovni nivo, napredni +10 šol. ur)

Storitev omogoča ustvarjanje aplikacij brez pisanja kod. Novo nastale aplikacije so v interakciji s podatki na SharePointovih seznamih in v knjižnicah ter drugod v oblaku.

Visio

Trajanje: 7 pedagoških ur

Program omogoča ustvarjanje najrazličnejših diagramov, priprav lastnih šablon ter vizualizacijo delovnih procesov.

VEČ...

NOVOSTI v že znanih programih

Nam že dolgo poznani in v poslovnem svetu široko razširjeni med uporabljenimi programi, so z Office 365 dobili množico novih funkcionalnosti, ki lahko olajšajo in pohitrijo naše delo.

4,86 je povprečna ocena naših predavateljev

Kako vam lahko pomagamo izbrati pravi tečaj za vas?

Iščete primeren in/ali prilagojen tečaj zase?

Kontaktirajte nas

Iščete izobraževanje po meri za skupino vaših sodelavcev?

Pošljite povpraševanje