Podelitev diplom

Zagotavljamo vam uspeh na vaši poslovni poti.

Izobraževanje prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam. S prepletanjem teorije in poslovne prakse vam zagotavljamo odlične učne rezultate.

Podelitev diplom

05. 02. 2024 Visoka šola

Čestitamo vsem diplomantkam in diplomantom obeh stopenj, ki so uspešno zaključili študij pri nas. Veseli smo, da so za svojo izobraževalno pot izbrali prav našo šolo in ponosni, da jim je uspelo. 

"Diploma ni le list papirja, s katerim boste dokazovali stopnjo izobrazbe… je dokaz vaše vztrajnosti, predanosti in želje po znanju. Dokaz, da ste zmogli in verjemite, zmorete še več. Zato se ne ustavite tukaj, postavite si nove cilje, nove izzive… na različnih področjih. Ne iščite razlogov zakaj nečesa ne zmorete… in nikoli ne pozabite, da so omejitve, ki si jih postavljamo, le plod naše lastne domišljije. Zato nikoli ne nehajte slediti svojim sanjam." - iz nagovora naše dekanje na podelitvi diplom, 18. januarja. Na podelitvi smo se zabavali ob domislicah Petra Polesa, se od srca nasmejali duhovitemu profesorju Urošu Kuzmanu in z veseljem prisluhnili Pop zboru. Predvsem pa slavili uspešen zaključek, ki je vedno le nov začetek!

 

Nazaj