Zgodbe diplomantov

 

Zgodbe
diplomantov

 

 Srečni konci so novi začetki.

Zgodbe diplomantov

Podelitev diplom B2 Visoke šole za poslovne vede, januar 2024

Zgodbe diplomantk in diplomantov

 

 

"Na mojo odločitev za študij na B2 je v veliki meri vplivala referentka za študijske zadeve, Sanja, ki se mi je na informativnem dnevu zares posvetila in odgovorila na vsa moja vprašanja, predvsem glede predvidenega časovnega obsega obveznosti. Študij na B2 sem izbrala zaradi lažjega prilagajanja službenih in družinskih obveznosti, saj so predavanja potekala tedensko v popoldanskem času po službi, doma pa sem si čas za študij sama izbrala in organizirala.
S študijem na B2 sem bila zelo zadovoljna in ga lahko priporočam vsakomur. Všeč mi je bil enostaven online dostop do vseh informacij in študijske literature, strokoven odnos in pomoč profesorjev  ter super odzivnost in prijaznost strokovnih sodelavcev fakultete. Študij je praktičen in zanimiv, študentu omogoča samostojno raziskovanje, učenje in pridobivanje dodatnih znanj.
Z dokončanjem študija sem pridobila dodatna znanja, hkrati pa sem povečala svoje možnosti za  nadaljnji razvoj kariere na področju HRM-ja v povezavi s sodobnimi informacijskimi tehnologijami.
Pozitivno presenečena sem bila nad trudom in podporo s strani zaposlenih fakultete, saj smo jim študentje in kakovost študija zares na prvem mestu ter nad praktično usmerjenim študijem, ki na prvo mesto ne postavlja teorije temveč poskuša študente naučiti samostojnega razmišljanja in razvijanja lastnih idej.
Zame je bil kot mami dvema fantoma, poleg službe, študij dodatna obveznost, katero pa sem uspešno zaključila z vztrajnostjo in s pomočjo svojih domačih. Motivacijo sem našla tudi s pomočjo kolegov študentov v skupini, saj smo si pri študiju pomagali in se spodbujali. Zame je bil študij na šoli B2 lepa izkušnja, katero bi izbrala ponovno."

Simona Kuferšin, magistrica poslovne informatike

"B2 je šola, kjer je ravno tako potrebno opravljati izpite, obiskovati predavanja in vaje, pisati seminarske naloge, povrh vsega pa je vse to potrebno še plačati. Kljub temu je B2 šola za razliko od ostalih, tudi šola, kjer me poznajo po imenu, kjer se mi maksimalno prilagodijo in potrudijo. Če smo tekom študija naleteli na težave, so le te, bile odpravljene v najkrajšem možnem času."

Gašper Bertoncelj, diplomirani poslovni informatik (VS)

"VŠPV  uresničuje slogan najbolj prijazna šola. Študenti smo med seboj povezani. Sodelujemo generacije tekočega letnika in tiste, ki "čistijo" stare grehe, kot tudi tisti, ki so študijske obveznosti že zdavnaj opravili. Pomembno je poudariti, da je počutje sproščeno, delovno vzdušje pa resno. Predavanje so interaktivna, kar pomeni, da se med predavanji razvije debata, ki jo predavatelji usmerijo v pravo smer, če slučajno kdo razmišlja napačno. Naučimo se res veliko, saj vse izhaja iz prakse, iz vsakodnevnih poslovnih primerov. Mnogo nas je, ki imamo za sabo že kar nekaj delovnih izkušenj in znanja, ne pa priznane izobrazbe za področje študija. In s takšnimi pristopi pridobivamo res veliko novega in uporabnega znanja. Poleg znanja pa mi je VŠPV dala veliko novih znancev/kolegov in novih možnosti."

Darjan Gale, diplomirani poslovni informatik (VS)

"Moja leta študija na B2 Visoki šoli za poslovne vede so bila čudovita. V tem času sem prejela ogromno znanja. Imela sem čast spoznati čudovite predavatelje z bogatimi izkušnjami in toplimi človeškimi odnosi in čudovite sošolce, s katerimi ostajam v stikih tudi po dokončanju. Zaposleni na šoli so mi vedno prišli na proti z rešitvami na vse prošnje, ki sem jih imela – včasih so bile le te precej muhaste. Moja izbira je bila pravilna. Za vpis na B2 šolo, bi se odločila ponovno."

Aleksandra Kostanjevec, diplomantka tržnega komuniciranja (VS)

"B2 šola bi morala zavzeti mesto vaše prve kontaktne točke, če razmišljate o študiju. Vsi na šoli imajo do vsakega posameznika oseben pristop, individualne razgovore o posameznikovih zmožnostih in na vsako zastavljeno vprašanje tudi odgovor. Z gotovostjo trdim, da se počutim pripravljeno in samozavestno za delo na področju trženja. B2 šola je pravi naslov za vse, ki upate, sanjate in stremite k visokim ciljem!"

Nika Globokar, diplomantka tržnega komuniciranja