Nov podiplomski študijski program STRATEŠKI MANAGEMENT

Zagotavljamo vam uspeh na vaši poslovni poti.

Izobraževanje prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam. S prepletanjem teorije in poslovne prakse vam zagotavljamo odlične učne rezultate.

Nov podiplomski študijski program STRATEŠKI MANAGEMENT

04. 01. 2024 Visoka šola

Novo leto začenjamo z odlično novico: v študijskem letu 24/25 bo na voljo nov študijski program druge stopnje, Strateški management. 

Dobrodošli v svetu, kjer se teorija sreča s prakso, kjer se rojevajo voditelji prihodnosti! Naš program ni le študij – je potovanje, na katerem boste oblikovali in izpopolnjevali svoje vodstvene sposobnosti ter osvojili ključna znanja za obvladovanje dinamičnega poslovnega okolja.

Zakaj izbrati naš program Strateški management?

1️⃣ Praktična uporaba znanja: Ne gre le za teorijo. Skozi interaktivne delavnice, študije primerov in projektno delo boste pridobili znanje, ki ga lahko takoj uporabite v realnih poslovnih scenarijih.

2️⃣ Razvoj vodstvenih sposobnosti: Postanite mojster strateškega vodenja! Razvijali boste komunikacijske in vodstvene veščine ter spretnosti reševanja kompleksnih poslovnih situacij.

3️⃣ Mreženje in povezovanje: Sodelujte s strokovnjaki iz industrije, gradite profesionalne povezave in razvijajte projekte z resničnimi podjetji. Vaše profesionalno omrežje se bo razširilo, kar lahko prinese dolgoročne koristi v vaši karieri.

4️⃣ Inovativnost in digitalna transformacija: Postanite inovator, ki razume digitalne trende. Znanje, ki ga boste pridobili, vam bo omogočilo oblikovanje trajnostne konkurenčnosti in uspešno vodenje digitalne transformacije.

5️⃣ Etično in družbeno odgovorno vodenje: Razvijajte etično razmišljanje in strategije družbene odgovornosti. Postanite vodja, ki koristi tako organizaciji kot družbi.

 Pridružite se nam in odprite vrata v svet strateškega managementa! Vaša pot do vrha se začne tukaj.

Nazaj