Virtualni teden mobilnosti s partnersko univerzo iz Butana

Zagotavljamo vam uspeh na vaši poslovni poti.

Izobraževanje prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam. S prepletanjem teorije in poslovne prakse vam zagotavljamo odlične učne rezultate.

Virtualni teden mobilnosti s partnersko univerzo iz Butana

26. 01. 2022 Visoka šola

Virtualna mobilnost v sodelovanju z Royal Thimphu College, Thimphu, iz Butana.

V januarju smo uspešno izvedli virtualno mobilnost akademskega osebja v sodelovanju z Royal Thimphu College, Thimphu, iz Butana.

Ker je bila mobilnost planirana za marec 2020, je zaradi dogajanj po svetu in pri nas, ki so sledila, nismo mogli realizirati. Kljub temu smo uspeli navezati dobre poslovne stike, se spoznati in vzpostaviti močne temelje za naša prihodnja sodelovanja. V okviru tedna mobilnosti je naša predavateljica, mag. Irena Deželak, sicer ena najboljših poslovnih trenerk v Sloveniji, za kolege iz Butana izvedla delavnico na temo vodenja.

Še posebej smo veseli, da smo uspeli dogovoriti mobilnost naših študentov, ki bo žal zaradi še vedno slabih epidemioloških razmer in strogih ukrepov v Butanu, potekala virtualno.

S tovrstnimi mednarodnimi sodelovanji krepimo stopnjo internacionalizacije in večamo prepoznavnost Visoke šole za poslovne vede v svetu.

  

Nazaj