6. EECME in Erasmus Staff Week 2024

Zagotavljamo vam uspeh na vaši poslovni poti.

Izobraževanje prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam. S prepletanjem teorije in poslovne prakse vam zagotavljamo odlične učne rezultate.

6. EECME in Erasmus Staff Week 2024

29. 05. 2024 Visoka šola

Mednarodni Erasmus Staff Week na B2 Visoki šoli za poslovne vede!

Z velikim veseljem delimo z vami utrinke iz našega Mednarodnega Erasmus Staff Week, ki se ga je udeležilo več kot 20 gostov iz Bolgarije, Črne Gore, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Gruzije in Ukrajine. 

V tem tednu smo v soorganizaciji European Marketing and Management Association, Faculty of Business, Economics and Law, Bar, Agora University of Oradea, Faculty of Business Economics and Entrepreneurship (Serbia), Azerbaijan State University of Economics • UNEC in Women Researchers Council (WRC) gostili tudi že 6. mednarodno EECME konferenco, kjer smo prisluhnili več kot 20 zanimivim predstavitvam. Našo konferenco sta s svojimi uvodnimi nagovori počastila naša dekanja, doc. dr. Lidija Weis, ter prof. dr. Mile Vasić, nekdanji ambasador, nekdanji rektor in dekan, profesor in predsednik EUMMAS. Posebej navdihujoč je bil key note nagovor Barbare Modic, mednarodno certificirane svetovalke in predavateljice za upravljanje in poročanje o trajnosti, z naslovom: "SUSTAINABLE DEVELOPMENT IS EVERYBODY'S BUSINESS – WHAT ROLE DO EDUCATORS HAVE IN THIS CONTEXT?"

Takšna srečanja krepijo naše mednarodne povezave v akademski skupnosti in nas povezujejo za prihodnje skupne projekte. Verjamemo, da v sodelovanju tkemo boljšo prihodnost.  

Nazaj