Prejeli smo Jabolko kakovosti

Zagotavljamo vam uspeh na vaši poslovni poti.

Izobraževanje prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam. S prepletanjem teorije in poslovne prakse vam zagotavljamo odlične učne rezultate.

Prejeli smo Jabolko kakovosti

06. 12. 2023 Visoka šola

Ponosni smo na priznanje Jabolko kakovosti, ki smo ga prejeli s strani CMEPIUS Erasmus+ Slovenia in Ministrstva za vzgojo in izobraževanje.

To priznanje prejmejo projekti programa Erasmus+, ki poleg kakovos in odličnosti izkažejo znaten učinek na profesionalni razvoj izobraževalcev, na institucijo, lokalno in širše okolje, nekateri celo na izobraževalni sistem. Posebej smo bili nagrajeni za dosežke mobilnosti na področju terciarnega izobraževanja, saj "...so v okviru projekta uspešno in na inovativen način izpeljali mobilnosti študentov in osebja, kljub izbruhu pandemije covid-19 so s partnersko institucijo iz Butana izvedli virtualne mobilnosti študentov v sinhroni hibridni obliki, po začetku vojne v Ukrajini pa sprejeli in v študijski proces vključili ukrajinske študente ter jim ob tem nudili tudi psihološko podporo. Skozi pogumne, kreativne in inovativne pristope so kljub oteženim okoliščinam, ali pa ravno zaradi njih, naslavljali in izvajali prioritete novega Erasmus+ programa, vključevanje in digitalizacija, ter na ta način krepili procese internacionalizacije in kakovost izobraževanja tako za svoje kot tudi mednarodne študente.”
Iskrena zahvala našim partnerskim institucijam za motiviranost, zaupanje in sodelovanje tudi v zahtevnih, nepredvidlijvih časih. Biti del te skupne izkušnje nam je v veselje in čast. 

Z veseljem delimo naše zgodbe in navdihujemo druge na poti mednarodnega sodelovanja.  Čestitke tudi vsem ostalim nagrajencem! 

Nazaj