Sodelovanje s tujimi strokovnjaki

Zagotavljamo vam uspeh na vaši poslovni poti.

Izobraževanje prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam. S prepletanjem teorije in poslovne prakse vam zagotavljamo odlične učne rezultate.

Sodelovanje s tujimi strokovnjaki

04. 03. 2022 Visoka šola

Ponosni smo, da smo gostili predavatelja iz Indije, Prof. Dr. Jyotirmaya Satpathy

Da so medkulturne kompetence danes zelo iskane in cenjene na trgu dela, se zavedamo tudi na Visoki šoli za poslovne vede. Zaradi tega se trudimo, da imajo naši študenti možnosti te kompetence razvijati na različne načine. Eden izmed načinov so tudi gostujoča predavanja tujih strokovnjakov, iz kulturno različnih področij.

V marcu so študenti programa Marketing management z navdušenjem prisluhnili gostujočemu predavatelju Prof. Dr. Jyotirmaya Satpathy iz Indije, ki je delil svoje poglede in spoznanja s področja potrošniške nevroznanosti - raziskovanja, kako in zakaj potrošniki sprejemajo svoje nakupne in druge odločitve.

Ponosni in hvaležni smo, da imajo naši študentje priložnost srečevanja z vrhunskimi strokovnjaki, ki obvladajo svoje področje in ga znajo poslušalcem približati na zanimiv in razumljiv način.

Prof. Dr. Jyotirmaya Satpathy je avtor preko 200 znanstvenih prispevkov, nevroznanost pa je področje, ki mu v zadnjem času posveča največ pozornosti.

Nazaj